22 Mayıs 2019 / Çarşamba

Güncel

İSKOOP’TA  3. DÖNEM TİS İMZALANDI!

S.S. İstanbul Eczacılar Üretim, Temin, Dağıtım Kooperatifi (İSKOOP) işyerlerinde çalışan üyelerimiz adına yürüttüğümüz 3. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanarak, 27.03.2019 tarihinde yapılan törenle Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Törene, Sendikamız adına Genel Başkan Metin Ebetürk, Genel Sekreter Celal Uyar, Genel Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Çivi, Toplu Sözleşme Daire Başkanı Mustafa Ağuş, Ankara Şube Başkanı Murat Bozbeyoğlu, İstanbul Şube Sekreteri Cenk Erden, Örgütlenme Uzmanı Emin Çırakoğlu ve  İşyeri Sendika Temsilcileri katıldı.

İSKOOP adına ise, Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. M. Sait Yücel, Yönetim Kurulu II. Başkanı Ecz. M. Turgay Korkmaz, Genel Sekreter Ecz. Erhan Alınmaz, Genel Yönetim Kurulu Üyeleri Ecz. Hakkı Cumhur Namoğlu, Ecz. Kamuran Küçük, Ecz. Mehtap Palacı, Ecz. Sami Paslı, Ecz. Levent Ş. Alemdar, Denetleme Kurulu Üyesi Ecz. A. Ruşen Dündar, Genel Müdür Levent Üzün ve Av. Fatma Gedikoğlu katıldılar.

01.01.2019 – 31.12.2021 tarihleri arasında yürürlükte olacak Toplu İş Sözleşmesi; Sendikamıza, Üyelerimize ve İşyerimize hayırlı olmasını dileriz.

Video Galerimize Göz Atın!

Sendikamız hakkında basında yer alan haberler, gerçekleştirdiğimiz organizasyonlar ile ilgili videoları buradan izleyebilirsiniz.

GÖZAT

BİZE ULAŞIN