TEKİRDAĞ FACİASI, TAŞERONLUĞUN BİR SONUCUDUR.

8 Temmuz 2018 günü Tekirdağ‘da raylardan çıkarak devrilen tren onlarca masum insanın yaşamını yitirmesi ve yüzlercesinin yaralanmasına yol açtı.

TEKİRDAĞ FACİASI, TAŞERONLUĞUN BİR SONUCUDUR.

8 Temmuz 2018 günü Tekirdağ ‘da raylardan çıkarak devrilen Uzunköprü-Halkalı yolcu treni onlarca masum insanın yaşamını yitirmesi ve yüzlercesinin yaralanmasına yol açtı. Can kaybının daha da artmamasını umut ediyoruz.

Bu kaza, onlarca yıldır eleştirdiğimiz taşeronluk sistemi ile kayırma ve kollama tutumlarının sonucudur. Bu kaza, insan hayatının hiçe sayıldığının, deneyimlerden asla ders çıkartılmadığının açık bir göstergesidir. Bu kaza; önlem almak ve denetlemek yerine insan hayatının “tesadüfe” terk edilmesi anlayışının bir sonucudur.

Bu son olsun!..

Yaşamını yitiren yurttaşlara Allahtan rahmet, Ulusumuza ve acılı ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz.

09.07.2018